Yritan taas pitkasta aikaa kirjotella tanne jotain. Kaksi edellista viikonloppua meni Montanitassa. Paikka on kuuluisa rennosta hippimeiningista ja surffaukseen sopivista aalloista. Itsekin yritin surffata, mutta ei siita oikein mitaan tullut. Pysyin kai parhaillaan kaksi sekuntia laudan paalla. Oikeita surffareita oli kylla hieno seurata. Paikka on taynna turisteja, baareja ja rihkamakojuja, mutta meininki on jotenkin rento ja sopii vahemman bilehenkisemmallekin. Olutta ja cocktaileja saa joka kulmasta, mutta ei siella paljon juopuneita nakynyt. Pari aamua oli mullakin aika hitaita, enka meinannu paasta ylos ennen puolta paivaa. Aika outoa, kun yleensa heraan taalla kuuden jalkeen.

Tanne Jipi Japan taloon muutti viime viikolla yks kanadalainen tytto ja talal viikolla pari lahes teini-ikaista jenkkia. Toiselta oli varastettu kamera ja kannykka. Ei ollut oikein hyva alku reissulle. Tytto soitteli eilen koko ajan kotiin ja oli lahdossa pois. Tanaan taitaa olla jo rauhallisempi.

Huomenna on mun viimeinen koulupaiva. Tanaan pidin kokeet ja meen nyt niita korjaamaan. Olihan taa kokemus, mutta eipa sita koulua tuu hirveesti ikava. Sinne ei enaa mun jalkeen laheteta ainakaan vapaaehtoisia englannin opettajia. Kaupungin kouluissa oppilaat ovat hieman enemman motivoituneita, mutta  ryhmat ovat todella suuria (50 oppilasta).

Huomenna illalla lahdetaan paikallisten ekoturismin opiskelijoiden kanssa kohti etelaista Ecuadoria. Sielta rupean sitten nousemaan ylospain kohti Quitoa ja Suomea.