Nyt olen kai sitten aklimatisoitunut, kun ei enaa tunnu kaveleminen pahalta. Nyt voisi sitten harkita jollekin noista ymparilla olevista nyppyloista kiipeamista. Viiteen tonniin paasee helposti, mutta siita eteenpain alkaa jaatikko ja tarvitaan jo erikoisvarusteita ja tietysti opas. Mieli tekis, mutta en osaa oikein arvioida kestaako kunto ja kantti. Viikonloppuna ei opiskella eli jotain pitais keksia. Taas tuli yks suomalainen tytto tahan pyorimaan, joten onneksi on saanut valilla suomeakin huastella. Se on taalla jo kolmatta kertaa ja nyt jo ihan toissa. On loytanyt paikallisen miehenkin. Jostain syysta ymmarran ulkolaisten puhumaa espanjaakin jo ihan hyvin, mutta paikallisia en.

Yllattaen kirkot ovat tarjonneet huikeita elamyksia, ehka ei nyt ihan uskonnollisia, mutta kuitenkin. Katedraalin torniin paasi ihan huipulle ja viela sen tornin ulkopuolelle. Virheaskel olisi johtanut maallisen vaelluksen paattymiseen, mutta nakymat olivat hienot. Yks toinen kirkko oli sisalta kokonaan kullattu. Tanaan naky ekat inkkaribandit. Suomessa niista ei jaksa kiinnostua, mutta tanne ne sopii. Soitinkauppoja on paljon ja elektroakustisen nailonkielisen kitaran sais 150 dollarilla eli 100 eurolla. Kiusaus olis suuri, mutta mitenkahan sen saisi kotiin asit ehjana.

Niin paikallinen valuutta on siis amerikan dollari. Hintataso on huokea. Lounaat maksaa 2 dollaria ja olut dollarin. Bussit on aina ihan jarkyttavan taynna ja jossain vaiheessa pitas yrittaa lyoda se 25 senttia rahastajan kateen. Se olisi varmaan mielenkiintoinen ammatti, joka ei sovi heikkohermoisille ja huonokuntoisille. Heidan tehtava on siis saada 25 senttia jokaiselta matkustajalta. Kerran en saanut maksettua ja se lahti juoksemaan peraan. Nyt jo uskon sen, etta pimean tultua taalla ei paljon kannata liikuskella. Se on sinansa vahan tylsaa, koskaa pimeys tulee ennen seiskaa illalla. No jaapahan aikaa opiskeluun ja surffailuun. En olis uskonu, etta ekalla lomaviikolla heraan joka aamu seiskalta ja meen kympin jalkeen nukkumaan.

On taa ihan ok kaupunki, mutta ei haittaa yhtaan haipya taalta reilun viikon paasta. Pienemmissa kylissa on sitten vahan rennompaa. Huomenna ois ekat salsatunnit. Katotaan miten lantio lahtee irtoomaan